Қалалық қоғамдық-саяси газет

Ақмешіт апталығы

Газет 1994 жылдан бастап шығады
» » ҒАЛЫМДАР МАЙЛЫ ТАМАҚ ЖЕП ЖҮРІП, АРЫҚТАУДЫҢ ӘДІСІН ТАПТЫ

ҒАЛЫМДАР МАЙЛЫ ТАМАҚ ЖЕП ЖҮРІП, АРЫҚТАУДЫҢ ӘДІСІН ТАПТЫ

  Үндістан университетінің ғалымдары семіздікке шалдыққан егеуқұйрықтарға эксперимент жасап, жаңалық ашты.
Ғалымдар оларға 22 апта бойы майлы тамақ берген. 16-шы аптада оларды екі топқа бөліп, біріншілерінің тамағына қара бұрыш қосып отырған. 22-ші аптаның соңында оларда май массасы азайып, сүйек тнінің минералды қанықтығы артқан. Бұдан бөлек қан құрамындағы қант мөлшері азайған.




10 қаңтар 2018 ж. 1 095 0

PDF нұсқалар мұрағаты

№53 (1654)

14 шілде 2020 ж.

№52 (1653)

11 шілде 2020 ж.

№51 (1652)

08 шілде 2020 ж.

Жаңалықтар мұрағаты

«    Шілде 2020    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Суреттер сөйлейдi

ТҮНГІ ҚЫЗЫЛОРДА
01 қараша 2017 ж. 10 655 0
  • Акимата Кызылординской области
  • Сайт президента
  • Нұрлы жол
  • Рухани Жаңғыру
  • Жаңғыру 30
  • Egov
  • Digital Kazakhstan
  • Нақты қадам